Over Jelle

Je vraagt je natuurlijk af: wie schrijft al deze verhalen? Nou dat ben ik, aangenaam! Mijn maan is Jelle van den Hurk en studeer op dit moment (april 2020) Business Innovation aan de Avans Hogeschool in ‘s-Hertogenbosch.

Dit ben ik

Vaak kom ik leuke interessante dingen (ja, dingen) tegen op het internet waar dan weer een gedachten spinsel uit voortvloeit. Daar blijft het dan ook bij, een gedachten spinsel. Deze coronacrisis leek mij een perfect moment om iets met al die ideeën te gaan doen. Laat ik gaan bloggen dacht ik.

Wat kunnen we verwachten? Geen idee. Iets wat ik wel weet is dat ik graag lees over trends in de maatschappij. Thema’s zoals welzijn, duurzaamheid en een gelijke economie interesseren mij. Recentelijk ben ik ook geïnteresseerd in filosofie. Stiekem ook wel de ondergang van het kapitalisme. Maar ja, wil niet gelijk overkomen als een linkse socialist. Ach we zien wel.

Wil je een beetje op de hoogte blijven van wat ik allemaal doen? Dan kun je deze blog in de gaten houden of even connecten met mijn socials. Stuur mij gerust een berichtje!